Linkedin twitter


Previous Next

Wereld van Energie - Kinderen van de nieuwe wereld

 
HumanAngelEnergieGelijkwaardigheid in zijn, vrij Zijn, zuiver licht en onvoorwaardelijke liefde horen als een uitstekend passende jas bij mensenkinderen van de nieuwe wereld.
 
Het is de hoogste tijd dat zij de ruimte kunnen innemen om volledig in de energie van de nieuwe wereld op te staan en zodoende de grote meute te helpen met wakker worden en zich uit te kleden van een waarheid die niet passend is bij hart, Ziel en weten.
 
Kinderen van de nieuwe wereld kunnen best een liefdevol steuntje in de rug gebruiken en daarom heeft Engelen in Praktijk het E-Book Kinderen van de nieuwe wereld geschreven en kan jij het gratis downloaden.
 
Want er is nog sprake van een krachtige energetische gevangenis, die we zelf in stand houden met verouderde overtuigingen die we ooit als waarheid voorgeschoteld hebben gekregen en sindsdien met aandacht hebben gevoed tot een stevige waarheid.  
Mensenkinderen van de nieuwe wereld lopen zich (volledig) stuk op de werkelijkheid die wij nog altijd leven en er ligt een liefdevolle uitnodiging gereed om verantwoordelijkheid te nemen voor het uitkleden van jouw verouderde overtuigingen.
 
In het E-Book Kinderen van de nieuwe wereld worden op zijnsniveau de onderwerpen gelijkwaardigheid in zijn, vrij Zijn, vaccinaties en familierelaties behandeld. Een Ziel is vrij en het is belangrijk dat wij deze waarheid weer gaan leven, van binnen naar buiten.
De nieuwe wereld… Dat zijn wij!
 
Ga nu naar het bestelformulier om het E-Book Kinderen van de nieuwe wereld te bestellen!

 

 Preview E-Book

 

Aanvragen GRATIS E-book

 
Naam(*)
Dit is een verplicht veld!
E-Mail(*)
Dit is een verplicht veld en het moet een correct E-mail adres zijn!
Voer anti spam code in (*) Voer anti spam code in
Niet leesbaar?
U heeft een verkeerde code ingevuld
* Verplichte velden